Sprøstekt-torsk-med-potetmos-1

Sprøstekt torsk med potetmos

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Potetmos og sprøstekt torsk er en barnevennlig middagsrett. Det trenger ikke være så krevende å sette fisk på middagsbordet når man har en aktiv hverdag. 
PORSJONER4

Ingredieser

Potetmos

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Del torsken i jevnstore serveringsstykker.
  • Pisk sammen egg.
  • Vend torskestykkene i hvetemel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
  • Strø over litt salt og pepper.
  • Stek torsken i en varm stekepanne i smør og rapsolje, ca. 3-4 minutter på hver side.

Potetmos

  • Skrell potet, skjær i terninger, og kok møre i usaltet vann.
  • Mos potetene, og rør inn smør og melk til passe konsistens.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server stekt torsk med potetmos, sylteagurk, rømme og sprøstekt løk.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest