Steinbit tandoori med agurksalat
Til oppskriften

Steinbit tandoori med agurksalat

Steinbit marinert i tandoori på asiatisk vis passer godt til en festlig anledning. Den smaker godt med en agurksalat med yoghurt naturell og hakket mynte. 
Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Agurksalat

Tilbehør

  • nanbrød

Fremgangsmåte

  • Legg fisken på et fat.
  • Bland yoghurt og tandooripulver med vann.
  • Del fisken i serveringsstykker og fordel tandooriblandingen over dem. La stå ca 1 time.

Agurksalat

  • Sil yoghurten til dressingen, feks gjennom et kaffefilter. Skrell agurken, del den i to på langs, ta ut kjernene og skjær den i biter. Bland agurkterningene sammen med mynte og yoghurt og sett den i kjøleskap til fisken er ferdig.
  • Tørk marinaden av fisken og stek den 4-5 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt.
  • Server med agurksalat og nanbrød
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Print