Steinbit tandoori med agurksalat

Steinbit tandoori med agurksalat
Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Steinbit tandoori med agurksalat

Steinbit marinert i tandoori på asiatisk vis passer godt til en festlig anledning. Den smaker godt med en agurksalat med yoghurt naturell og hakket mynte. 
PORSJONER4

Ingredieser

Agurksalat
Tilbehør
  • nanbrød

Fremgangsmåte

  • Legg fisken på et fat.
  • Bland yoghurt og tandooripulver med vann.
  • Del fisken i serveringsstykker og fordel tandooriblandingen over dem. La stå ca 1 time.
Agurksalat
  • Sil yoghurten til dressingen, feks gjennom et kaffefilter. Skrell agurken, del den i to på langs, ta ut kjernene og skjær den i biter. Bland agurkterningene sammen med mynte og yoghurt og sett den i kjøleskap til fisken er ferdig.
  • Tørk marinaden av fisken og stek den 4-5 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt.
  • Server med agurksalat og nanbrød
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken