Steinbitrulade med tomater og løk

Steinbitrulade med tomater og løk

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Steinbit er også en fisk som er god å grille. Den er fast og har fin smak. Lag porsjonspakker som kan tas med og grille på piknik. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Riv av fire store stykker ekstra tykk aluminiumsfolie eller brett vanlig folie i tre. Skjær steinbitfileten i fire jevnstore stykker, ca. 5 cm brede.
  • Skjær hvert stykke gjennom på langs, men slik at de henger sammen i den ene enden.
  • Bland salt, urter, vårløk, hvitløk og fetaost og fordel det på steinbitfiletene .
  • Rull fileten sammen.
  • Fest med en tannpinne eller et grillspidd av tre.
  • Del cherrytomater og sjalottløk, hakk hvitløken.
  • Fordel det på folien sammen med paprika, hell på olje og eddik og sett steinbitruladen på toppen. Brett folien løst rundt fisken og bak den på grill i ca. 8 minutter.
  • Server godt brød til.
  • * timian, bladpersille, bladspinat.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe