Stekt-laks-med-potetmos-og-asparges

Stekt laks med asparges og potetmos

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En enkel laksemiddag med potetmos og asparges.
PORSJONER4

Ingredieser

POTETMOS

asparges

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i jevnstore stykker og dryss med salt og pepper. Stek laksestykkene gyllenbrune i olje, ca. 3 minutter på hver side

POTETMOS

  • Skrell potet, skjær i terninger og kok møre i usaltet vann. Mos med en potetmoser eller gaffel og rør inn melk til konsistensen er som grøt. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

Asparges

  • Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesene. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle. Kok aspargesen i 1-2 minutter i godt saltet vann.
  • Server stekt laks med potetmos og kokte asparges. 
  • Det kan også smake med en god grønn salat til.
Populære oppskrifter siste uke