Meny
Stekt-laks-med-potetmos-og-asparges
En enkel laksemiddag med potetmos og asparges.
Porsjoner4
Ingredieser
POTETMOS
asparges
Fremgangsmåte
  • Skjær laksen i jevnstore stykker og dryss med salt og pepper. Stek laksestykkene gyllenbrune i olje, ca. 3 minutter på hver side
POTETMOS
  • Skrell potet, skjær i terninger og kok møre i usaltet vann. Mos med en potetmoser eller gaffel og rør inn melk til konsistensen er som grøt. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.
Asparges
  • Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesene. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle. Kok aspargesen i 1-2 minutter i godt saltet vann.
  • Server stekt laks med potetmos og kokte asparges. 
  • Det kan også smake med en god grønn salat til.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter