Stekt-laks-med-potetmos
Til oppskriften

Stekt laks med potetmos

Denne enkle hverdagsretten med stekt laks og potetmos passer godt til hele familien. Den er rask og enkel å lage og kan tilberedes med din favoritt fisk og yndlingsgrønnsaker. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Potetmos

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i jevnstore stykker og dryss med salt og pepper. Stek laksestykkene gyllenbrune i olje, ca. 3 minutter på hver side.

Potetmos

  • Skrell potet, skjær i terninger og kok møre i usaltet vann. Mos med en potetmoser eller gaffel og rør inn melk til konsistensen er som grøt. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.
  • Server stekt laks med potetmos og dampet brokkoli.
  • Tips: Du kan variere denne retten med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker.
Print