Stekt-rosenkål

Stekt rosenkål

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Stek rosenkålen gyllen og (knapt)mør over høy varme for en annerledesrosenkålopplevelse. Tranebær og hasselnøtter kan utelates, eller erstattes med rosiner og valnøtter. For ekstra smak kan du tilsette litt finsnittet chili, hakket hvitlke og/eller finrevet ingefær.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens og del rosenkålen i to eller fire.
  • Varm en stor stekepanne med litt olje.
  • Tilsett rosenkålen og stek over høy varme i 2-3 minutter, eller til rosenkålen er gyllen og mør.
  • Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille, tranebær og hasselnøtter.
  • Pynt med urter og spirer før servering.
Kilde: bama.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest