Stekt sei med kremet spinat
20-40 min
Middels
Spinaten er både grønnsak og saus til denne rette. Enkelt og godt!
PORSJONER4
Ingredieser
Kremet spinat
- 500 g små blader spinat
- 1 finhakket sjalottløk
- 1 ss smør
- 2.5 dl kremfløte
- salt og pepper
- 1 ss frisk hakket koriander
Fremgangsmåte
- Dryss fisken med salt og pepper og la den ligge i ca. 10 minutter.
- Stek fisken i smør, helst usaltet, 2-3 minutter på hver side. Tiden avhenger av tykkelsen på fileten.
- Skyll spinaten og la den renne godt av.
- Fres løk i smør, tilsett spinat og la det frese til spinaten faller sammen.
- Hell på fløte og la den koke inn til fyldig konsistens, ca. 5 minutter.
- Smak til med salt og pepper og rør in koriander.
- Server fisken som vist på bildet, gjerne med poteter til.