Stekt steinbit med eksotisk krydder

Stekt steinbit med eksotisk krydder

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Ris

Avokadokrem

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker.
  • Ha salt, fennikelfrø, valmuefrø og korianderfrø i en stekepanne og varm til det begynner å ryke.
  • Knus krydderet i en morter og dryss det over fiskestykkene.
  • Stek fisken i olivenolje til den er gyllen, snu den og la den trekke ferdig på den andre siden.

Ris

  • Skyll risen godt i rennende kaldt vann.
  • Kok opp vann i en gryte med litt salt og krydder.
  • Tilsett risen, kok opp og skru ned platen på lav varme.
  • La risen koke i ca. 20 minutter under tett lokk, og la den hvile 10 minutter før den serveres.

Avokadokrem

  • Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet.
  • Finhakk sjalottløk.
  • Bland avokadokjøtt, olivenolje, rømme, saften av lime og salt sammen med en blender.
  • Vend inn finhakket sjalottløk.
  • Server stekt steinbit med ris og avokadokrem ved siden av.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest