Stekt steinbit med eksotisk krydder

Stekt steinbit med eksotisk krydder

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Ris

Avokadokrem

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker.
  • Ha salt, fennikelfrø, valmuefrø og korianderfrø i en stekepanne og varm til det begynner å ryke.
  • Knus krydderet i en morter og dryss det over fiskestykkene.
  • Stek fisken i olivenolje til den er gyllen, snu den og la den trekke ferdig på den andre siden.

Ris

  • Skyll risen godt i rennende kaldt vann.
  • Kok opp vann i en gryte med litt salt og krydder.
  • Tilsett risen, kok opp og skru ned platen på lav varme.
  • La risen koke i ca. 20 minutter under tett lokk, og la den hvile 10 minutter før den serveres.

Avokadokrem

  • Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet.
  • Finhakk sjalottløk.
  • Bland avokadokjøtt, olivenolje, rømme, saften av lime og salt sammen med en blender.
  • Vend inn finhakket sjalottløk.
  • Server stekt steinbit med ris og avokadokrem ved siden av.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften