Meny
Stekt-torsk-med-tomatsalat
Raskere enn dette blir det ikke! Stekt torsk med en smakfull tomatsalat vil ikke bare spare deg tid på kjøkkenet men også gi deg en smakfull middag.
Porsjoner4
Ingredieser
Tomatsalat
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær torskefileten i serveringsstykker.
  • Stek torsken på middels varme i olje i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør på slutten av steketiden.
  • Dryss over salt og pepper.
Tomatsalat
  • Skjær løk i tynne strimler, del cherrytomatene i to og finhakk hvitløk.
  • Ha løk, cherrytomater, hvitløk og olivenolje i en kasserolle og kok på middels varme.
  • Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  • Strimle hjertesalaten og vend sammen med tomaten.
  • Server torsken med tomatsalaten, frisk basilikum og poteter.
Kilde: 3iuka.no Foto: Studio Dreyer Hensley

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter