Stekt-torsk-med-tomatsalat

Stekt torsk med tomatsalat

Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Raskere enn dette blir det ikke! Stekt torsk med en smakfull tomatsalat vil ikke bare spare deg tid på kjøkkenet men også gi deg en smakfull middag.
PORSJONER4

Ingredieser

Tomatsalat

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær torskefileten i serveringsstykker.
  • Stek torsken på middels varme i olje i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør på slutten av steketiden.
  • Dryss over salt og pepper.

Tomatsalat

  • Skjær løk i tynne strimler, del cherrytomatene i to og finhakk hvitløk.
  • Ha løk, cherrytomater, hvitløk og olivenolje i en kasserolle og kok på middels varme.
  • Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  • Strimle hjertesalaten og vend sammen med tomaten.
  • Server torsken med tomatsalaten, frisk basilikum og poteter.
Kilde: 3iuka.no Foto: Studio Dreyer Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest