Stekte-kamskjell-med-blomkålpuré-og-chorizo-1

Stekte kamskjell med blomkålpuré og chorizo

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kamskjell kan du kjøpe både ferske og dypfryste. De trenger kun kort tid i pannen og blomkålpureen kan gjøres i stand på forhånd. 
PORSJONER4

Ingredieser

BLOMKÅLPURÉ

Pynt

Fremgangsmåte

  • Del blomkål i mindre buketter. Hell over fløte og tilsett hvitløk. Kok blomkålen mør.
  • Hell av fløten (ta vare på den). Mos blomkålen med en stavmikser og spe med fløten til en glatt puré. Ha i smør, salt og pepper.
  • Skjær chorizo eller bacon i små terninger og stek dem sprø i litt olje.
  • Pensle kamskjellene med olje og stek dem raskt i en varm panne. Tilsett smør og øs over kamskjellene.
  • Legg en klatt blomkålpuré på hver tallerken og legg over kamskjellene.
  • Dryss chorizo og agurkbiter rundt. Pynt med frisk salat. Drypp til slutt litt av stekeoljen rundt.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest