Stekte kamskjell med blomkålpuré og chorizo

Stekte-kamskjell-med-blomkålpuré-og-chorizo-1
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Stekte kamskjell med blomkålpuré og chorizo

Kamskjell kan du kjøpe både ferske og dypfryste. De trenger kun kort tid i pannen og blomkålpureen kan gjøres i stand på forhånd. 
PORSJONER4

Ingredieser

BLOMKÅLPURÉ
Pynt

Fremgangsmåte

  • Del blomkål i mindre buketter. Hell over fløte og tilsett hvitløk. Kok blomkålen mør.
  • Hell av fløten (ta vare på den). Mos blomkålen med en stavmikser og spe med fløten til en glatt puré. Ha i smør, salt og pepper.
  • Skjær chorizo eller bacon i små terninger og stek dem sprø i litt olje.
  • Pensle kamskjellene med olje og stek dem raskt i en varm panne. Tilsett smør og øs over kamskjellene.
  • Legg en klatt blomkålpuré på hver tallerken og legg over kamskjellene.
  • Dryss chorizo og agurkbiter rundt. Pynt med frisk salat. Drypp til slutt litt av stekeoljen rundt.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter den siste uken