Meny
Strull
Småkaker er alltid fint å servere gjester til jul og strull er intet unntak. 
Porsjoner1 Ca. 10 kaker
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Visp sammen fløte/rømme og sukker, og rør inn mel og vann. La røren svelle i ca 30 minutter.
  • Legg en stor teskje røre midt på krumkakejern og stek løvtynne strull. Rull dem straks rundt en pinne rett fra jernet. Pass fingertuppene for det er litt varmt!
  • Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks eller i fryseboksen.
  • Tips: Til strull skal røren være ganske tynn, slik at kakene blir tynne og knasende sprø. Rull den mørkeste siden ut, ellers kan kakene se grå ut. Disse kakene kan også formes over en kopp og bli skål for julens kremdesserter. Kakene skal være lett tynne og blondeaktige.
Kilde: melk.no

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter