Stuede grønnsaker

Stuede grønnsaker

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
I denne stuingen har vi brukt gulrøtter og sukkererter, men her er det rom for variasjoner etter sesong og hva man har lyst på.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell gulrøttene og skjær dem i små terninger. Del over sukkerertene. Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann. Sil grønnsakene, men ta vare på kokevannet.
  • Visp sammen hvetemel og fløte og visp det ut i grønnsakvannet. La sausen småkoke i 4-5 minutter Tilsett grønnsakene og la dem bli varme.
  • Stuede grønnsaker passer godt til de fleste hverdagsmiddagene med kjøtt.un
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest