Stuede-rotgrønnsaker0-1

Stuede rotgrønnsaker

Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Stuede rotgrønnsaker smaker godt til alle slags kokte, stekte og røkte kjøttretter. Har du ikke akkurat de rotgrønnsakene som er nevnt i oppskriften, kan de fint erstattes av andre. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og kutt gulrot, kålrot,persillerot og knollselleri i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann, ca.10 minutter. Sil av kokevannet.
  • Smelt smør og ha i mel. Rør godt til en glatt jevning.
  • Spe med melk og fløte under omrøring. Rør godt til du har en klumpefri saus. La sausen koke i ca. 5 minutter. Rør av og til. Smak til med salt og pepper.
  • Vend inn godt avrente grønnsaker. Ha i grovhakkede friske urter rett før servering.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest