Sufflé med steinbit og reker

Sufflé med steinbit og reker

Over 60 min
Avansert
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne suffleen er laget med steinbit og reker. Andre forslag til fyll er røkelaks, ost og skinke eller ost og brokkoli. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Lag en tykk hvit saus av smør, mel og melk.
  • Skill eggene. Rør inn eggeplommer, steinbit, reker, purre og salt i sausen.
  • Stivpisk eggehviter og vend dem forsiktig inn. Ta 1/3 om gangen.
  • Hell røren i en smurt ildfast form. Stek suffleen på nederste rille i stekeovnen ved 180 °C i ca. 50 minutter.
  • Den faller fort sammen så den må serveres straks. Det er bedre at gjesten venter på suffléen enn omvendt...
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest