Meny
suksessterte-1

Suksessterte

Det ligger i navnet – denne kaken blir god hver eneste gang!

Porsjoner1 kake
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Sett ovnen på 160 grader.
  • Kjør litt og litt av mandlene i en blender så de blir finhakket.
  • Pisk eggehvitene på middels hastighet i en kjøkkenmaskin.
  • Hell på litt og litt melis mens du pisker. Når eggehvitene er stivpisket, vender du inn mandlene.
  • Ha kakebunnen i en 24 cm springform som er smurt og har bakepapir i bunn.
  • Stek bunnen i ca. 25 minutter.
  • I mellomtiden lager du eggekremen: Ha fløte, plommer, sukker, salt og vaniljesukker i en kjele, og varm opp under omrøring til det tykner godt (80-84 grader).
  • Rør inn smøret, litt og litt.
  • Når alt har løst seg opp, sett kremen kaldt til den er stiv.
  • Ta kakebunnen ut av formen og avkjøl.
  • Sett på et serveringsfat og bre over eggekremen. Pynt med hakkede mandler.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter