Sunn-svinerull
Til oppskriften

Sunn svinerull

Bank ut svinebiffene og rull dem med salvie og stilkselleri. Det blir veldig godt, særlig når dette får følge med Aivar som gir oss en smak av det serbisk/croatiske kjøkken. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet til 150 gram store biffer. Bank ut biffene til ½ cm tykkelse.
  • Del stilkselleri i to på tvers og legg dem sammen med salvie på midten av biffene. Rull dem sammen og rull dem i grillkrydder.
  • Brun svinerullene raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Ha dem i ildfast form (med skjøten ned) og stek i ovn på 200 °C i 10 minutter.
  • Del soppen og stek den. Tilsett ruccula mot slutten. Krydre med salt og pepper.
  • Server med aivar og ris, gjerne en fullkornsvariant.
Print