Sunn-svinerull

Sunn svinerull

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bank ut svinebiffene og rull dem med salvie og stilkselleri. Det blir veldig godt, særlig når dette får følge med Aivar som gir oss en smak av det serbisk/croatiske kjøkken. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet til 150 gram store biffer. Bank ut biffene til ½ cm tykkelse.
  • Del stilkselleri i to på tvers og legg dem sammen med salvie på midten av biffene. Rull dem sammen og rull dem i grillkrydder.
  • Brun svinerullene raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Ha dem i ildfast form (med skjøten ned) og stek i ovn på 200 °C i 10 minutter.
  • Del soppen og stek den. Tilsett ruccula mot slutten. Krydre med salt og pepper.
  • Server med aivar og ris, gjerne en fullkornsvariant.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest