Suppe med kjøttdeig og grønnsaker
Suppe med kjøttdeig og grønnsaker

Suppe med kjøttdeig og grønnsaker

20-40 min
Enkel
Middag, Suppe
Kjøttdeig kan brukes til så mangt. Også veldig godt i supper. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt smør i en gryte. Ha kjøttdeigen i og rør til den blir smågrynete og får brunfarge.
  • Vask og rens grønnsakene. Skjær purren i strimler og gulrøttene i små terninger. Finsnitt kålen.
  • Ha grønnsakene i gryten og la de surre sammen med kjøttdeigen i noen minutter. Ha laurbærbladet i, og spe med buljong. La suppen smakoke i 10-15 minutter, til grønnsakene er møre.
  • Smak til med soyasaus og litt salt og pepper.
  • Ha hakket persille over rett før servering.
  • Server ferskt godt brød til.
Print