Suppe med svineknoke
Til oppskriften

Suppe med svineknoke

Deilig suppe med kjøtt og grønnsaker. 
Over 60 min
Middels
Middag, Suppe
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg svineknoken i en kjele og dekk den med vann. Tilsett pepperkorn, laurbærblad, timian og kok opp. Skum godt av. La det småkoke i ca. to timer til den blir mør og kjøttet løsner fra beinet.
  • Vask og rens alle grønnsakene og del de i biter.
  • Tips: Skjær grønnsaker og kjøtt i samme størrelse ca 2 x 2 cm.
  • Ta knoken opp og fjern en del av skummet/fettet fra kraften. Ha grønnsakene i kraften og la det koke i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre.
  • Rens knoken og kutt kjøttet opp i biter. Ha kjøttet i kjelen. Smak til med salt og pepper og dryss over hakket bladpersille. Server glovarm suppe med flatbrød til.
Print