Meny
Suppegryte med asiatisk smak
Suppe kan være uhyre raskt å tilberede. Har du et kvarter til rådighet, kan du lage deg en varmende, mettende og velsmakende suppe. Lager du suppen med buljong eller kraft, renskåret, magert svinekjøtt og fyller på med masse grønnsaker, får du også en mager og næringsrik suppe. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Varm olje i en panne eller wok. Tilsett chili og karri og la dette surre litt før kjøttet tilsettes. Fres kjøttet raskt under omrøring og ha over i en kjele. Tilsett vann og buljong og kok opp.
  • Fres grønnsaker lett i to omganger i pannen/woken og ha over i gryten. Småkoke suppen i ca. 5 minutter og smak evt. til med litt salt.
  • Serveres gjerne med brød.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter