Sursøt-grønnsakgryte-1
Til oppskriften

Sursøt grønnsakgryte

Med deilige grønnsaker som purre, løk, gulrøtter og persillerot smakt til med ingefær og soyasays, kan du trylle frem denne deilige gryteretten nesten på 1-2-3. 
20-40 min
Enkel
Gryteretter, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Grovhakk løken, skjær purre i ringer og gulrøtter og persillerot i tynne strimler.
  • Kok opp vannet og grønnsaker og la det trekke i ca. 5 minutter. Imens brunes karbonadedeigen i en stekepanne.
  • Tilsett den stekte karbonaden i gryten sammen med soyasaus, ingefær, eddik og sukker.
  • Jevn gryten med maisstivelsen utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt. NB. Vær forsiktig, for soyasausen er i seg selv veldig salt.
  • Server gryteretten med kokte poteter eller ris til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Print