Sursøt-grønnsakgryte-1

Sursøt grønnsakgryte

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Med deilige grønnsaker som purre, løk, gulrøtter og persillerot smakt til med ingefær og soyasays, kan du trylle frem denne deilige gryteretten nesten på 1-2-3. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Grovhakk løken, skjær purre i ringer og gulrøtter og persillerot i tynne strimler.
  • Kok opp vannet og grønnsaker og la det trekke i ca. 5 minutter. Imens brunes karbonadedeigen i en stekepanne.
  • Tilsett den stekte karbonaden i gryten sammen med soyasaus, ingefær, eddik og sukker.
  • Jevn gryten med maisstivelsen utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt. NB. Vær forsiktig, for soyasausen er i seg selv veldig salt.
  • Server gryteretten med kokte poteter eller ris til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest