Sursøt grønnsakgryte

sursoet_groennsakgryte
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Sursøt grønnsakgryte

Med deilige grønnsaker som purre, løk, gulrøtter og persillerot smakt til med ingefær og soyasays, kan du trylle frem denne deilige gryteretten nesten på 1-2-3. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Grovhakk løken, skjær purre i ringer og gulrøtter og persillerot i tynne strimler.
  • Kok opp vannet og grønnsaker og la det trekke i ca. 5 minutter. Imens brunes karbonadedeigen i en stekepanne.
  • Tilsett den stekte karbonaden i gryten sammen med soyasaus, ingefær, eddik og sukker.
  • Jevn gryten med maisstivelsen utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt. NB. Vær forsiktig, for soyasausen er i seg selv veldig salt.
  • Server gryteretten med kokte poteter eller ris til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken