Sursøt-grønnsaksalat

Sursøt grønnsaksalat

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sursøt grønnsaksalat lager du med deilige rotgrønnsaker og eddikdressing over. Salaten passer ypperlig som tilbehør til middag eller som en frisk liten forrett. 
PORSJONER10

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Løken renses og skjæres i tynne ringer som surres sammen med selleri og gulrøtter i små treninger. Ha svak varme. Grønnsakene skal bli så vidt møre.
  • Salaten smakes så til med salt, pepper, eddik og sukker. Dryss godt med klippet kruspersille over rett før servering. Denne salaten er deilig til både kjøtt- og fiskeretter.
  • Den kan evt. være et alternativ til surkål.
Kilde: frukt.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest