Meny
Sursøtmarinade-1
Søtt og salt er ingredienser i denne marinaden som har opprinnelse fra Japan. Marinaden kan brukes til alle typer kjøtt, men passer spesielt godt til storfekjøtt og lammekjøtt. 
Porsjoner1 dl
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Bland alle ingrediensene til marianden. Ha hvitt kjøtt (kylling, svin, kalv) og marinaden i en dobbel plastpose.
  • Knyt posen og bland godt. La kjøttet marinere i minst to timer i romstemperatur, eller over natten i kjøleskap.
  • Tips: I og med at denne marinaden inneholder en del sukker, kan kjøttet lett bli svidd når du griller det. Tørk derfor godt av kjøttet før du legger det på grillen, og pensle resten av marinaden på kjøttet de siste minuttene av grilltiden.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter