Sushi med kråkeboller
Til oppskriften

Sushi med kråkeboller

Om du har erfart hvor enkelt det er å lage maki og nigiri sushi, kan du ta det videre med oppskriften på sushi med kråkebolle. Ikke vanskeligere, bare mer imponerende! 
40-60 min
Middels
Asiatisk
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Kok ris slik framgangsmåten i oppskriften sushiris >> forklarer, eller følg anvisning på pakken.
  • Rør sammen riseddik, sukker og salt til alt er oppløst. Hell litt og litt av marinaden over risen og vend forsiktig inn for hver gang. Risen skal være klebrig og ikke bløt.
  • Dekk risen med et fuktig kjøkkenhåndkle slik at den beholder fuktigheten.
  • Åpne kråkebollene og ta ut rognen med en teskje.
  • Skjær agurk i kubber på ca. 5 cm, og lag deretter tynne remser ved å skjære innover fra yttersiden.
  • Legg en liten spiseskje ris i enden på agurkremsen og rull sammen.
  • Avslutt med å legge kråkebollerogn på toppen.
  • Server med soyasaus, wasabi og ingefær.
Kilde: godfisk.no Foto: Yvonne Holth
Print