Svin Korma med epler og spinat

Svin Korma med epler og spinat

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger. Sett det til side.
  • Ha eple, rødløk og spinat i stekepannen og fres i 2-3 minutter.
  • Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og tilsett Indian korma-saus. La det småkoke i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  • Server den smakfulle gryten med ris.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest