Svin--og-brokkoligrateng

Brokkoligrateng med kjøttdeig

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kjøttdeig av svin er et godt utgangspunkt for mange raske og smakfulle middager. Denne gratengen er rask å forberede, og får steke i ovnen mens du hjelper ungene med leksene.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 220 °C.
  • Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje.
  • Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.
  • Lag saus etter anvisning på posen. Ta kjelen av platen og visp inn egg.
  • Hell sausen over i formen og dryss over revet ost.
  • Stekes i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gyllen.
  • Server med brød eller poteter, og du har et flott og fullverdig måltid.
  • Grønnsakene kan byttes ut med det du har for hånden, og suppleres med kokt makaroni eller en spagettirest.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest