Meny
Svin--og-brokkoligrateng
Kjøttdeig av svin er et godt utgangspunkt for mange raske og smakfulle middager. Denne gratengen er rask å forberede, og får steke i ovnen mens du hjelper ungene med leksene.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Forvarm ovnen til 220 °C.
  • Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje.
  • Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.
  • Lag saus etter anvisning på posen. Ta kjelen av platen og visp inn egg.
  • Hell sausen over i formen og dryss over revet ost.
  • Stekes i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gyllen.
  • Server med brød eller poteter, og du har et flott og fullverdig måltid.
  • Grønnsakene kan byttes ut med det du har for hånden, og suppleres med kokt makaroni eller en spagettirest.
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter