Meny
Svinebiff-med-hvitvinsaus-
Leter du etter en rett som er enkel å tilberede, men som samtidig skal være lekker og smakfull å servere? Da er dette retten for deg! 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær evt. kjøttet i biffer hvis du har kjøpt helt stykke. Dryss over salt og pepper. Fres biffene i olje et par minutter på sterk varme og etterstek på svak varme et par minutter på hver side.
  • Kok opp vannet og rør inn buljongterningen. Ha i hvitvin, hvitløk, timian, salt og pepper. Spe med hvetemel utrørt i litt vann. Ta kjelen av platen. Visp eggeplommene med fløte og hell over under omrøring.
Server skinkebiffene med hvitvinsausen, nykokt ris eller poteter og lettkokte grønnsaker.
    Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter