Svinebiff-med-hvitvinsaus
Til oppskriften

Svinebiff med hvitvinsaus

Leter du etter en rett som er enkel å tilberede, men som samtidig skal være lekker og smakfull å servere? Da er dette retten for deg! 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær evt. kjøttet i biffer hvis du har kjøpt helt stykke. Dryss over salt og pepper. Fres biffene i olje et par minutter på sterk varme og etterstek på svak varme et par minutter på hver side.
  • Kok opp vannet og rør inn buljongterningen. Ha i hvitvin, hvitløk, timian, salt og pepper. Spe med hvetemel utrørt i litt vann. Ta kjelen av platen. Visp eggeplommene med fløte og hell over under omrøring.
  • Server skinkebiffene med hvitvinsausen, nykokt ris eller poteter og lettkokte grønnsaker.
Print