Svinebiff-med-hvitvinsaus

Svinebiff med hvitvinsaus

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Leter du etter en rett som er enkel å tilberede, men som samtidig skal være lekker og smakfull å servere? Da er dette retten for deg! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær evt. kjøttet i biffer hvis du har kjøpt helt stykke. Dryss over salt og pepper. Fres biffene i olje et par minutter på sterk varme og etterstek på svak varme et par minutter på hver side.
  • Kok opp vannet og rør inn buljongterningen. Ha i hvitvin, hvitløk, timian, salt og pepper. Spe med hvetemel utrørt i litt vann. Ta kjelen av platen. Visp eggeplommene med fløte og hell over under omrøring.
  • Server skinkebiffene med hvitvinsausen, nykokt ris eller poteter og lettkokte grønnsaker.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest