Svinebiff-med-rucculasaus

Svinebiff med rucculasaus

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to. 
PORSJONER4

Ingredieser

Rucculasaus

Fremgangsmåte

  • Kjør rucculasalat og kesam med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
  • Brun biffen raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter. Krydre tomaten og stek sammen med biffen de siste minuttene.
  • Server biffen med en lang agurkskive, stekt tomat og rucculasaus.
  • * skåret på langs med ostehøvel.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest