Svinebiff med parmesan- og hvitløksaus

 

Til oppskriften

Svinebiff med parmesan- og hvitløksaus

Denne retten med saftig svinebiff og kremet saus smaker det mye av. Passer perfekt som familiemiddag på en hverdag du har litt ekstra med tid til matlagingen.
40-60 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

Parmesan- og hvitløksaus

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 180 °C og finn fram en ildfast form.
  • Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side, i en panne med margarin. Ta biffene ut av pannen og over på en asjett.
  • Rens spinat for grove stilker og finhakk vårløk. Fres spinat og vårløk i den samme stekepannen i 1-2 minutter, til den akkurat faller sammen. Sett til side.
  • Smelt smør i en liten kjele til saus. Ha i hvitløk og stek til det begynner å dufte. Rør inn mel og spe med buljong. Kok opp og rør inn fløte og parmesan. Smak til med salt, pepper og timian.
  • Ha spinat- og vårløkblandingen i bunnen av en ildfast form. Legg svinebiffene på og hell over sausen. Sett formen midt i ovnen og stek i 20 minutter.
  • Server med ris eller poteter.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen
Print