Svineburger

Svineburger

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Har du lyst på en lettvint, sunn og smaksrik middag? En god hot svineburger gjør susen for sultne og sunnhetsbevisste matelskere. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i tynne biffer, og del eventuelt hver biff i to. Krydre biffene med salt og pepper, og brun dem raskt på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side.
  • Skjær skallet av ananasen, og del den i skiver. Rens løk, og kutt den i tynne ringer. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken.
  • Tips: Liker du ananasen best varm, stek den eventuelt sammen med kjøttet de siste to minuttene.
  • Fyll varme hamburgerbrød med spinat, ananas, kjøtt og rødløk. Server med ajvar.
  • Tips: Ajvar er en type relish, som oftest er den lagd av stekt rød paprika og hvitløk. Den kan også inneholde aubergine og chili. Du kan kjøpe den i velassorterte dagligvareforretninger.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest