Svinefilet-med-brokkolisalat

Svinefilet med brokkolisalat

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Grillet indrefilet av svin er utrolig godt om sommeren, særlig når fileten er surret i spekeskineskiver på forhånd. Server med nydelig brokkolisalat med bacon. 
PORSJONER4

Ingredieser

Salat

Dressing

Fremgangsmåte

  • Skjær fileten fri for hinner, og krydre den med salt og pepper. Brun fileten raskt på alle sider i en varm panne med smør.
  • Legg spekeskinkeskiver ved siden av hverandre med litt overlapping, gjerne på et matpapir. Legg på svinefileten og rull sammen, surr med hyssing.
  • Grill svinefileten i 15-20 minutter, snu ofte. Bruker du steketermometer er fileten medium stekt når termometeret viser 70 °C og gjennomstekt ved 76 °C.
  • Sprøstek bacon og knus til små biter. Skjær brokkoli i små buketter, finhakk rødløk og bland alle ingrediensene til salaten.
  • Rør sammen crème fraîche, sukker, eddik, salt og pepper. Hell dressingen over salaten.
  • Server med kokte ferskpoteter. Chilisaus smaker godt til.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest