Svinefilet-med-hummus-1

Svinefilet med hummus

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Hummus regnes nærmest som en universaldipp. Den er både smakfull, næringsrik og mettende. Prøv den til en svinebiff, og server en frisk salat til. Nam. 
PORSJONER4

Ingredieser

Hummus

Fremgangsmåte

  • Bruk en stavmikser og mos kikerter sammen med sitronsaft, hvitløk, salt og pepper.
  • Tips: Dersom du ønsker kan du tilsette 1/4 ts spisskummenfrø i hummusen, det gir en spennende og god smak.
  • Krydre kjøtt med salt og pepper. Brun kjøttet i varm stekepanne med olje, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 1-2 minutter på hver side.
  • Vask salat. Rens løk og kutt den i tynne skiver. Del cherrytomat i fire.
  • La biffene hvile et par minutter før du serverer dem med hummus og en frisk salat.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter siste uke