Svinefilet teriyaki
Til oppskriften

Svinefilet teriyaki

Asiatisk mat blir stadig mer og mer populært blant oss nordmenn. Her er en asiatisk rett laget med teriyakisaus. Teriyakisaus er en søt soyabasert saus med smak av sesam. Saftig og god svinebiff med spagetti er både godt og raskt. 
Under 20 min
Enkel
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok spagetti etter anvisning på pakken.
  • Rens løk, og del den i båter. Skyll og kutt stilkselleri i skiver. Rens chili, og skjær den i strimler. Del paprika i biter.
  • Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun biffene i en varm panne med olje, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter. La biffene hvile mens du steker grønnsakene.
  • Stek rødløk, stilkselleri og chili i en varm panne med olje til grønnsakene er møre.
  • Tips: Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
  • Ha i paprika og kokt spagetti. Vend alt sammen.
  • Hell over woksaus, og bland alt godt sammen. La det bli gjennomvarmt.
  • Server de saftige biffene med fullkornspagetti og knasende sprø grønnsaker.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print