Svinekjøtt-i-pitabrød-1
Til oppskriften

Svinekjøtt i pitabrød

Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3! 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær purre i tynne ringer.
  • Fres kjøttdeig på relativ sterk varme i to omganger til det er gjennomstekt. Del det fra hverandre i små biter.
  • Tilsett purre, og stek den sammen med kjøttet til den blir myk. Ha i krydder.
  • Varm pitabrød etter anvisning på pakken.
  • Fyll pitabrødene med kjøtt og salat. Server med chilisaus.
  • Tips: Server gjerne rømme eller en annen dressing til. Istedet for pitabrød kan du også bruke tortillawraps.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print