Svinekjøtt-i-pitabrød-1

Svinekjøtt i pitabrød

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær purre i tynne ringer.
  • Fres kjøttdeig på relativ sterk varme i to omganger til det er gjennomstekt. Del det fra hverandre i små biter.
  • Tilsett purre, og stek den sammen med kjøttet til den blir myk. Ha i krydder.
  • Varm pitabrød etter anvisning på pakken.
  • Fyll pitabrødene med kjøtt og salat. Server med chilisaus.
  • Tips: Server gjerne rømme eller en annen dressing til. Istedet for pitabrød kan du også bruke tortillawraps.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest