Svinekjott-med-nottesaus

Svinekjøtt med nøttesaus

Over 60 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Denne retten med svinekjøtt marinert i honning og karri er inspirert fra det fjerne Østen. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus. 
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Nøttesaus

Fremgangsmåte

  • Renskjær svinefilet, og kutt den i strimler.
  • Legg strimlene i en plastpose. Bland soyasaus, olje, karri og honning til en marinade, og hell det over kjøttet. Mariner et par timer.
  • Rør peanøttsmør, mangochutney, chilisaus og hvitløk sammen i en liten kjele. Spe med vann til sausen er passe tykk. Varm sausen over svak varme.
  • Brun marinerte strimler av indrefilet i en panne med litt olje, krydre med salt og pepper.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften