Svinekjøtt sweet and sour

Svinekjøtt sweet and sour

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sursøt saus til magert svinekjøtt, det er en smakfull kombinasjon. Husk bare at svinekjøttet ikke må steke for lenge. Det skal være saftig og mørt! 
PORSJONER4

Ingredieser

sursøt saus

Fremgangsmåte

  • Fres kjøttet i flere omganger og legg det til side. Hell laken av hermetisk ananas (spares til saus) og fres ananas og grønnsaker raskt. Legg tilside sammen med kjøttet.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Bland sammen sukker, soyasaus, eplecidereddik, kjøttbuljong, maisstivelse og ananaslake i stekepanna og kok opp.
  • Legg kjøtt, ananas og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt.
  • Server svinekjøtt og grønnsaker i sursøt saus med ris.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest