Svinekjøtt sweet and sour
Til oppskriften

Svinekjøtt sweet and sour

Sursøt saus til magert svinekjøtt, det er en smakfull kombinasjon. Husk bare at svinekjøttet ikke må steke for lenge. Det skal være saftig og mørt! 
20-40 min
Middels
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

sursøt saus

Fremgangsmåte

  • Fres kjøttet i flere omganger og legg det til side. Hell laken av hermetisk ananas (spares til saus) og fres ananas og grønnsaker raskt. Legg tilside sammen med kjøttet.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Bland sammen sukker, soyasaus, eplecidereddik, kjøttbuljong, maisstivelse og ananaslake i stekepanna og kok opp.
  • Legg kjøtt, ananas og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt.
  • Server svinekjøtt og grønnsaker i sursøt saus med ris.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print