Svinekotelett-med-hot-kålsalat
Til oppskriften

Svinekotelett med hot kålsalat

Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.
  • Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter.
  • Skjær hodekål og rødløk i strimler. Rens chili og skjær den i skiver.
  • Tips: Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
  • Fres chili og spisskummen raskt i en stekepanne med litt olje. Ha strimler av hodekål og rødløk i pannen og fres til grønnsakene er møre, 4-5 minutter.
  • Server stekte koteletter av svin med hot kålsalat. Kjempegodt!
Print