Svinekotelett-med-kremet-agurk

Svinekoteletter med kremet agurk

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Vil du ha middag i en fart? Forbered tilbehøret og stek svinekotelettene. Mens kjøttet hviler litt lager du grønnsaker og saus i ett. Hurtigmat fra bunnen! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell agurk og del den i to, så i to på langs. Bruk en teskje og skrap ut frøene i midte. Skjær agurken i skiver.
  • Rens hvitløk. Press med knivflaten til hvitløken presses sammen. Skjær den i skiver, og finhakk den. Da kommer smakene ekstra godt frem.
  • Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.
  • Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med margarin. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.
  • Surr hvitløk og purre raskt i en stekepanne med litt margarin. Ha i agurk, og stek videre et par minutter. Hell på fløte, og kok opp. La det koke 2-3 minutter og smak til med salt og pepper.
  • Server saftige svinekoteletter med kremet agurk.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter siste uke