Benlose-koteletter-med-mangosalat
Til oppskriften

Svinekoteletter med mangosalat

Om du tror familiens smaksløker er klar for nye utfordringer, kan du servere dem denne deilige middagsretten. Søt og syrlig mango, løk og chilisaus passer glimrende til stekte svinekoteletter! 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Mangosalat

Fremgangsmåte

  • Skjær bort bein og det meste av fettet på koteletten. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne. Dryss på salt og pepper og etterstek på svak varme under lokk i ca. 5 minutter.
  • Skjær rødløk i tynne båter. Skrell mango og del i terninger. Fres rødløk og mango raskt. Tilsett ingefær og koriander. Krydre eventuelt med salt og pepper.
  • Server gjerne kotelettene med ris og litt søt chilisaus til.
Print