Benlose-koteletter-med-mangosalat

Svinekoteletter med mangosalat

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Om du tror familiens smaksløker er klar for nye utfordringer, kan du servere dem denne deilige middagsretten. Søt og syrlig mango, løk og chilisaus passer glimrende til stekte svinekoteletter! 
PORSJONER4

Ingredieser

Mangosalat

Fremgangsmåte

  • Skjær bort bein og det meste av fettet på koteletten. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne. Dryss på salt og pepper og etterstek på svak varme under lokk i ca. 5 minutter.
  • Skjær rødløk i tynne båter. Skrell mango og del i terninger. Fres rødløk og mango raskt. Tilsett ingefær og koriander. Krydre eventuelt med salt og pepper.
  • Server gjerne kotelettene med ris og litt søt chilisaus til.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest