Meny
Benlose koteletter med mangosalat
Om du tror familiens smaksløker er klar for nye utfordringer, kan du servere dem denne deilige middagsretten. Søt og syrlig mango, løk og chilisaus passer glimrende til stekte svinekoteletter! 
Porsjoner4
Ingredieser
Mangosalat
Fremgangsmåte
  • Skjær bort bein og det meste av fettet på koteletten. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne. Dryss på salt og pepper og etterstek på svak varme under lokk i ca. 5 minutter.
  • Skjær rødløk i tynne båter. Skrell mango og del i terninger. Fres rødløk og mango raskt. Tilsett ingefær og koriander. Krydre eventuelt med salt og pepper.
Server gjerne kotelettene med ris og litt søt chilisaus til.
    Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter