Svinekoteletter-med-pære-og-rødkål

Svinekoteletter med pære og rødkål

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Enkelt og godt! Server kotelettene med lune pærer og gjør gjerne rødkålen litt mer spennende ved å smaksette den med purre og krydder. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.
  • Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter.
  • Del pære i fire, og ta ut kjernehuset. Legg bitene i pannen sammen med kotelettene de siste 5 minuttene.
  • Fres purre i en liten kjele. Tilsett rosmarin og ha i godt avrent rødkål. Varm opp og krydre eventuelt med salt og pepper.
  • Server kotelettene med varme pærer og rødkål.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest