Svinekoteletter-med-pære-og-rødkål
Til oppskriften

Svinekoteletter med pære og rødkål

Enkelt og godt! Server kotelettene med lune pærer og gjør gjerne rødkålen litt mer spennende ved å smaksette den med purre og krydder. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.
  • Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter.
  • Del pære i fire, og ta ut kjernehuset. Legg bitene i pannen sammen med kotelettene de siste 5 minuttene.
  • Fres purre i en liten kjele. Tilsett rosmarin og ha i godt avrent rødkål. Varm opp og krydre eventuelt med salt og pepper.
  • Server kotelettene med varme pærer og rødkål.
Print