Sviskekake-1-1

Sviskekake

Over 60 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Her har du en kake som du kan servere gjester gjennom hele julen. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • La sviskene trekke i konjakk, gjerne natten over.
  • Rør smør og sukker luftig, og bland inn ett egg av gangen. Tilsett mel blandet med bakepulver, hasselnøtter, og rør til slutt inn sviskene. Hell røren i en godt smurt form (Bruk en form på ca 1 ½ l til en kake på 6 - 8 porsjoner). Stek kaken i stekeovnen på 175 °C i ca 45 minutter.
  • Avkjøl på rist og pakk i folie eller tett plast. Oppbevar på et kjølig sted. Sviskekaken er meget holdbar.
Kilde: melk.no Foto: Bengt Wilson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest