Syltede grønnsaker med posjert egg

Syltede grønnsaker med posjert egg

Ca. 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett på en 2-liters kjele med vann og eddik. Kok opp.
  • Sett ovnen på 120 grader. Legg de syltede grønnsakene i en form og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
  • Bland crème fraîche, urter, majones, salt og pepper.
  • Ha eggene i en bolle. Pass på at plommen er hel.
  • Bruk en visp og rør godt rundt og rundt i det kokende vannet. Hell i eggene ett og ett mens vannet er i bevegelse, og la dem trekke uten å koke i 2 minutter. Ta så eggene opp med en hullsleiv og legg på kjøkkenpapir. Ha på salt.
  • Server eggene mens de er varme med lune grønnsaker og urtedressing.
Kilde: nytnorge.no Foto: Paal-André Schwital
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest