Syrlige-spinatlinser

Syrlige spinatlinser

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Server spinatlinsene som en egen kveldsrett med godt brød til eller som en salat ved siden av middagen.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skyll linsene godt i kaldt vann før de kokes. De kan gjerne bløtlegges en time på forhånd, noe som forkorter koketiden.
  • Kok linsene på svak varme til de er møre - 10-15 minutter. Hell av vannet. Bruker du ferdig utvannede linser fra boks så må også disse skylles godt.
  • Ha olivenolje i en varm panne. Tilsett hvitløk og løk og fres det blankt.
  • Ha i vasket spinat og basilikum, og rør forsiktig til spinaten faller sammen.
  • Tilsett sitronsaft og linser, og rør rundt.
  • Smak til med pepper og litt salt.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest