Meny
Tabbouleh-med-bulgur
Tabbouleh er en vanlig salat i Midtøsten med masse smak bl.a. fra mynte, kruspersille og hvitløk. Bulgur er hovedingrediens sammen med tomater og krydderurter.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Kok opp buljongterningen og vannet. Når buljongen er oppløst, tilsettes bulguren. Kok etter anvisning på pakken. Avkjøl.
  • Bland bulguren med olje, finhakket hvitløk og sitronsaft.
  • Del tomatene i to og skjær agurken i små biter.
  • Bland tomater, agurk og oliven i bulguren og vend til slutt inn de hakkede urtene. Smak evt. til med salt og pepper.
  • Server salaten som en egen rett, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Kilde: frukt.no Foto: Synøve Dreyer
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter