Tacosild-1
Til oppskriften

Tacosild

Ønsker du en mer spenstig smak på den tradisjonelle tomatsilden, kan du prøve denne varianten hvor man bruker litt tacosaus for å sette en ekstra spiss på smaken. 
20-40 min
Enkel
Koldtbord, Pålegg, Tradisjon
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

tacosaus

Fremgangsmåte

  • Skjær sjalottløk og hvitløk i tynne skiver.
  • Hell tomatsausen av silden i en bolle og bland den med tacosausen. Rør inn olivenolje og eplecidereddik, og smak til med tacokrydder og ev. litt sukker eller mer eplecidereddik.
  • Legg sild, sjalottløk, hvitløk og frisk koriander lagvis i et glass eller krukke.
  • Hell tacosausen over og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Print