Tacosild

Tacosild-1
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Tacosild

Ønsker du en mer spenstig smak på den tradisjonelle tomatsilden, kan du prøve denne varianten hvor man bruker litt tacosaus for å sette en ekstra spiss på smaken. 
PORSJONER4

Ingredieser

tacosaus

Fremgangsmåte

  • Skjær sjalottløk og hvitløk i tynne skiver.
  • Hell tomatsausen av silden i en bolle og bland den med tacosausen. Rør inn olivenolje og eplecidereddik, og smak til med tacokrydder og ev. litt sukker eller mer eplecidereddik.
  • Legg sild, sjalottløk, hvitløk og frisk koriander lagvis i et glass eller krukke.
  • Hell tacosausen over og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken