Tagliatelle-med-skinke

Tagliatelle med skinke

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

Deigen

  • Elt sammen hvetemel, egg og 1 klype salt til en smidig deig. Legg over et fuktig klede og la den hvile i 30 minutter.
  • Kjevl deigen meget tynt ut på et bakebord drysset med mel, skjær den i ca. 5 mm brede og 10 cm lange strimler. Kok opp 3 l saltet vann i en stor kjele.
  • Skjær skinken i små terninger, skill fete og magre biter. Smelt smør i en stor panne. Tilsett fettet fra skinken og brun det lett. Finhakk løken, legg den i pannen og fres til den er blank. Rør så i de magre skinketerningene og brun dem lett under omrøring.
  • Kok samtidig pastaen i ca. 10 minutter til den er al dente, la den renne godt av og legg den i pannen med en gang. Bland godt, smak til med salt og pepper. Riv parmesan over.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest