Tapaskjøttboller

Tapaskjøttboller
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Tapaskjøttboller

Kjøttboller som fingermat er en klassiker. Her er en oppskrift som er litt spicy og med masse god smak.
PORSJONER4

Ingredieser

Kjøttboller
Til steking

Fremgangsmåte

  • Finhakk sjalottløk og chili og bland dette inn i kjøttdeigen sammen med salt, krydder og kavring. Rør godt og bland forsiktig inn egget.
  • Rull små kjøttboller for hånd.
  • Finhakk timian og hvitløk. Stek kjøttbollene på middels varme i en stekepanne med smør til de har fått en fin stekeskorpe. Tilsett timian og hvitløk mot slutten av steketiden. Skru av varmen og la det steke videre på ettervarme i et par minutter.
  • Stikk en tannpirker i hver kjøttbolle og server.
  • Server gjerne sammen med en god salsa, litt focaccia og aioli.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken