Tempurastekte grønnsaker

Tempurastekte grønnsaker

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Tempurastekte grønnsaker er en populær vri. Supert å servere som kveldssnacks eller som tilbehør til middagen, og de aller fleste grønnsaker kan brukes. Ikke bruk for store biter, og husk at grønnsakene må være så tørre som mulig. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tempurarøre

Fremgangsmåte

  • Kok blomkål og brokkoli i buketter i saltet vann i ca. 1 minutt. Ha dem over i et dørslag og la dem renne av. Sørg for at grønnsakene er tørre før de skal dyppes i røren.
  • Ha alle ingrediensene til røren i en bolle og bland godt til den er glatt uten klumper.
  • Varm opp olje i en dyp panne eller wok. Dypp grønnsakene i røren og legg dem i oljen med en hullsleiv. Friter i 2-3 minutter til de er gylne og lette.
  • La dem renne av på tørkepapir.
  • Friter litt av gangen.
  • Dryss over litt salt og server.
Kilde: frukt.no Foto: Morten Brun
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest