Teriyakibiff
Til oppskriften

Teriyakibiff

Teriyakisaus minner om en søt soyasaus. Denne japanske sausen blir brukt til både strimlet, grillet og stekt kjøtt. Her har vi brukt den sammen med klassisk japansk tilbehør. 
Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Fremgangsmåte

  • Bland ingrediensene til marinaden i en plastpose, legg i kjøttet som skal marineres. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.
  • Brun fileten rundt det hele i en stekepanne på sterk varme. Senk varmen og tilsett marinaden. Legg på lokk og la kjøttet etterstekes på svak varme i ca. 15 minutter.
  • Rens og skjær grønnsakene opp i tynne strimler. Kok de sammen med nudlene i ca. 5 minutter. Sil av vannet.
  • Skjær opp kjøttet i tynne skiver og legg det over nudlene og grønnsakene, hell over marinaden og dryss over koriander.
  • Tips: Her kan du også bruke ferdig stekt roastbiff som varmes noen sekunder i marinaden.
Print