Teriyakimarinert-makrell-1
Til oppskriften

Teriyakimarinert makrell

Mariner makrellen i teriyakimarinade før du legger den på grillen for en eksotisk smak. Jasminris som tilbehør gir også denne tradisjonelle råvaren fra havet et asiatisk preg. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Vask, rens og finhakk hvitløk, sitrongress og ingefær.
  • Bland soyasaus, vann og sukker i en kasserolle. Tilsett hvitløk, sitrongress og ingefær, og la marinaden koke i 5 minutter.
  • Avkjøl marinaden. La makrellfiletene ligge i marinaden i 10 minutter. Ta makrellfiletene ut av marinaden, tørk av og pensle dem flere ganger med olje.
  • Legg makrellfiletene på grillen og grill dem et par minutter på hver side.
  • Server makrellfiletene nystekte med kokt ris og salat, og med resten av marinaden ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Astrid Hals
Print