Terteskjell-med-fiskepudding-i-hvit-saus-
Til oppskriften

Terteskjell med fiskepudding i hvit saus

Det er på tide å blåse støv av denne overraskende gode klassikeren, og fylle terteskjell med fiskepudding i hvit saus.
20-40 min
Enkel
Forrett, Middag
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

HVIT SAUS

  • Smelt smør og rør inn mel. Spe med litt og litt av melken, og rør til sausen er jevn. Smak til med muskat, salt og pepper.

FYLL

  • Varm gjerne terteskjell i et par minutter på rist i stekeovnen ved 150 °C. Dette er ikke avgjørende for sluttresultatet.
  • Skjær fiskepudding i passe store biter.
  • La erter få et oppkok i lettsaltet vann. Rør fiskepudding og erter inn i den hvite sausen.
  • Fyll fiskestuingen i terteskjellene like før servering. Dryss over reker og finhakket dill.
  • Tips: Terteskjell er fine som forrett. Fyll dem med for eksempel tomatsalat, røkelaks og eggerøre, skinke og ostesaus eller noe annet godt.
Kilde: tine.no
Print