Terteskjell med fiskepudding i hvit saus

Terteskjell-med-fiskepudding-i-hvit-saus-

Terteskjell med fiskepudding i hvit saus

Det er på tide å blåse støv av denne overraskende gode klassikeren, og fylle terteskjell med fiskepudding i hvit saus.

Tid: 20-40 min
Grad: Enkel
Rett: Forrett, Middag

Ingredienser

Porsjoner: 4

SLIK GJØR DU

HVIT SAUS

  1. Smelt smør og rør inn mel. Spe med litt og litt av melken, og rør til sausen er jevn. Smak til med muskat, salt og pepper.

FYLL

  1. Varm gjerne terteskjell i et par minutter på rist i stekeovnen ved 150 °C. Dette er ikke avgjørende for sluttresultatet.
  2. Skjær fiskepudding i passe store biter.
  3. La erter få et oppkok i lettsaltet vann. Rør fiskepudding og erter inn i den hvite sausen.
  4. Fyll fiskestuingen i terteskjellene like før servering. Dryss over reker og finhakket dill.
  5. Tips: Terteskjell er fine som forrett. Fyll dem med for eksempel tomatsalat, røkelaks og eggerøre, skinke og ostesaus eller noe annet godt.

Kilde: tine.no

Skriv ut